Photobooth huren voor een huwelijksfeest

Organiseer je een feest, bruiloft of event, dan ga je dat zeer zeker vastleggen met je klanten op een originele wijze. Geloof me, of het nou om een huwelijksfeest gaat of een heel groot feest, een fotohokje huren is super verrassend. Het foto hokje legt op een leuke, speelse manier de sfeer vast van je klanten en je evenement. En bij elk type verjaardag past ook de correcte design photo booth die je kan huren. Maak je geen zorgen. Een photobooth past bij elke feest. Ruimte is geen obstakel omdat de fotohokjes in delen worden aangeleverd. Met de lift een photo booth brengen is geen probleem.

photobooth huren

Nu eerst vertellen wat je allemaal krijgt als je een photobooth wilt gaan huren. .Je wil waarschijnlijk een aantal grappige attributen erbij hebben waardoor je op een leuke manier van jezelf een afbeelding kan maken. De photo booth verhuurder zorgt ervoor dat je de goede spulletjes bij het bedrijfsfeest krijgt. Wat natuurlijk ook ludiek is, is dat je onbeperkt foto’s kunt uitprinten en je krijgt er ook nog een gratis design bij. Alle foto’s die zijn gemaakt zijn ook als digitale download te verkrijgen. De kosten die je betaald voor de huur is voor de aanwezigheid van 4 uur.

Een fotohokje huren doe je niet echt elke dag, kies altijd voor een design wat ook past bij je bruiloft of bedrijfsfeest. Je kunt dan aan een fotozuil denken. Omdat dat voordeliger is dan een fotohokje. Een fotozuil neemt veel minder plaats in dan een fotohokje maar toch is een photobooth wel een stuk origineler.

Een photo booth met greenscreen huren?

Dan moet je zeker eens denken aan een greenscreen photobooth huren. Met een greenscreen fotobooth kan je buitengewone fotoshots creeeren.

Hoe werkt greenscreen?

Greenscreen fotografie bestaat uit een achtergrond die groen is. Doordat de groene achtergrond kan worden veranderd in welke background dan ook kun je je zakenrelaties bijv. op het strand plaatsen of denk aan een bekende filmset.

Ben je het liefst onderdeel van een andere favoriete bekende film, serie of een andere favoriete setting? Desgewenst kan er een speciale decor voor de achtergrond voor je worden ontworpen. Iedere foto wordt uiteraard uitgeprint van elk model
.
Soms kan het wat stevig toegaan op een feestje. Vandaar dat de photo booth wel wat kan hebben. Als je een thema verjaardag hebt kan de photobooth daar aan worden aangepast. Meldt dat wel tijdig aan omdat het wat meer tijd kost om dat te realiseren. Door de vele andere evenementen en feesten waar we voor hebben gewerkt zijn we zeer ervaren in onze branche.

Mogelijkheden als een videogastenboek of een babbelbox zijn wanneer gewenst aan te vragen. We helpen je waar nodig. We vinden het een sport om met je mee te denken over de invulling van je trouwfeest of feest. Uiteindelijk wil je dat je gasten jaren na data nog praten over dat verjaardagsfeest wat jij hebt georganiseerd.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000