Green Screen Photobooth. Dit Moet Je Weten

Een greenscreen photobooth: een ludieke toevoeging voor je evenement! Een greenscreen photobooth: je hebt er vast wel eens iets over gelezen, maar wat is het precies? De meeste mensen kennen het woord wel en hebben er foto’s van voorbij zien komen maar wat het eigenlijk precies is dat is dan toch de vraag toch? En hoe werkt het? Wist je dat er hele grappige dingetjes mee kan doen? Wel eens gedacht om een greenscreen photobooth te huren? bekijk de vele tientallen foto’s greenscreen fotografie

Greenscreen fotografie op jouw evenement

De vraag blijft, wat is precies een greenscreen photobooth? Het is nog steeds niet echt overzichtelijk.

Greenscreen, de betekenis van het woord zegt alles al. Groen scherm. Maar duidelijker uitgelegd gaat het om een groene achtergrond waar foto en video opnames mee worden gemaakt. Hoofdzakelijk gebruikt voor chroma-key toepassingen. Nog een ingewikkeld woord overigens. Eenvoudig uitgelegd werkt het zo dat indien iemand voor het groene scherm staat en wordt gefilmd of gefotografeerd, dan kan met het later in de computer met gespecialiseerde software de achtergrond zo bewerken door de groene kleur er uit te halen.

De geheimen van greenscreen fotografie.

Greenscreen fotografie snel uitgelegd! De groene kleur is namelijk niet voor niets gekozen. Dat klinkt wellicht vreemd en het zal je misschien verbazen doch de groene kleur komt vrijwel niet voor in ons lichaam. Daardoor kan een pc gemakkelijk al het groen uit een afbeelding of video opname wegfilteren, zonder dat daarom delen uit het menselijk uiterlijk worden gefiltert. Daar is goed over nagedacht want op die wijze kun je de groene achtergrond uitfilteren waardoor je er een totaal andere achtergrond achter kunt plaatsen. Vast en zeker begrijp je het nu.

Een greenscreen photobooth huren?

Heb je binnenkort een bruiloftsfeest of een bedrijfsfeest met je werk? Dan is het inhuren van een greenscreen een heel leuk idee. Veel bedrijven gebruiken al de commerciele voordelen van greenscreen fotografie. Met een greenscreen photobooth weet je tenmiste zeker dat je gasten of bezoekers geinteresseerd zullen zijn en willen zien hoe het werkt! Bedenk zelf maar wat voor soort achtergrond je kan gebruiken. Wat dacht je van de aarde op de achtergrond of een of ander monster of, genoeg ideetjes die vast en zeker bij je op zullen komen. Voel je de ideeen al naar boven komen? Je kan ook een achtergrond op maat laten maken, zodat deze past bij je bedrijfsmerk of gelegenheid. Zorg er wel voor dat je de juiste maten en specificaties van de jongens van de fotobooth van tevoren even opvraagt.

Greenscreen photobooth fotografie verhuur ook bij Jongens van de Photobooth

De Jongensvandephotobooth.nl zijn Al sinds 2015 zijn deze jongens van de photobooth op de markt bezig met het verhuren van greenscreen fotografie. Er zijn zeker daarom complete greenscreen photobooth pakketten die je kunt huren voor als je op locatie een shoot wil doen. Want een greenscreen photobooth huren is de meest grappige aanvulling voor je evenement! Wat zit er zowel bij het huren van een greenscreen?: • Een mobiele greenscreen photobooth fotostudio • Voor greenscreen fotografie is een professionele fotograaf nodig zodat je het beste resultaat krijgt. Uiteraard krijg je die er bij • Ongelimiteerd aantal fotoprints • Online fotogalerij met digitale downloads zijn gratis • De foto’s worden afhankelijk van de complexiteit van je design • Minimaal 2 gratis designs zodat je gasten kunnen kiezen • Evenementen specialisten • Er wordt doorgenomen hoe greenscreen design en foto’s er uit moeten komen te zien. We doen dit om het beste resultaat te verkrijgen. Heb je een evenement of een ander leuk feest? Wil je een greenscreen photobooth huren? Bel dan 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000