Bel Een Kok Aan Huis Voor 2 Personen

Nou veel geluk. Beste Kok Aan Huis Voor 2 Personen

Een bruiloft in Wassenaar en ga je niet zelf voor het diner zorgen? Je gasten kunnen smullen van de verse komkommers en rundvlees of gebakken zalm.

kok aan huis den haag

Beste Kok Aan Huis Voor 2 Personen

Mogelijk dat je een party hebt waar nog lang van genoten wordt. Als je gasten blijven eten is het menigmaal een drukke bedoeling. Wij nemen het in z’n geheel van je over.

Bel Een Kok Aan Huis Den Haag

Een lopend buffet is heel uitgebreid en wordt tot in de puntjes verzorgd. Waar vaak een run op is zijn de koude gerechten met bijvoorbeeld surimi en tomaten.

Bel Een Prive Kok Aan Huis

Voor verse vis presenteren wij bijvoorbeeld gerookte paling. Voor hoeveel kennissen wil je een buffet aanbieden? Maar dat is nog lang niet alles wat wij aanbieden. De walking dinner is menigmaal een hit met een voorgerecht van Je kan ook gaan voor een walking dinner, alhier hebben wij als mogelijkheid een voorafje van Tartaartje van zalm met kaviaarcrème en een krokantje van aardappel. Het tussengerecht bestaat uit Cappuccino van paddenstoelen en room van truffel. De Op de huid gebakken zeebaars met gegrilde sperziebonen en een beurre blanc is een hoofdgerecht waar je een ieder blij mee maakt.

Voordelige Kok Aan Huis Voor 2 Personen

DeCitroen-meringue taartje is een geweldige afsluiter van het walkin dinner. Geen behoefte om zelf voor het eten te zorgen? Bestel een diner aan huis om nog lang over na te praten. In vanille olie gegrilde coquille met een crème van zoete aardappel en balsamicostroop is een voortreffelijk begin als voorgerecht. Ga voor een tussengerecht van Romige soep van meiknol met spekjes, lente ui en shii-take. Licht gegrilde zeebaars op truffel aardappel crème, zeekraal en een beure blanc saus is het hoofdgerecht die je smakelijk en romantisch samen zal nuttigen. We sluiten de goede avond af met Witte mousse van chocolade met rode vrucht dat in biologische gemarineerd is. Voor een bijzonder moment zoals de 21ste verjaardagsfeest van je jongen of meisje hebben we ook iets heel speciaals. Een prettige smaak met Couscous salade met gepofte paprika, Coppa, gamba’s en een kreeften mayo als eerste gerecht.

De Beste Chef Kok Aan Huis

Met Knolselderij crème soep met appelstroop en gerookte paling als tweede gerecht maken we de smaakpupillen klaar voor het volgende. Het hoogtepunt van de 21 diner is het hoofdgerecht dat iets kan zijn als Zacht gegaarde diamanthaas met een crème van pastinaak, groene asperges en portjus. Of is dat toch het Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs, want het blijven toch je kinderen is het niet? Bestel Een Chef Kok Aan Huis? Belangrijke site

NJ-Cook4You Catering
Steentijdsingel 97
2496 SH
Den Haag
+31 6 15056880