Band Bruiloft? Boek hier

Band Boeken? Boek nu

Vaak wordt er gewerkt met een all-inclusive prijs waarbij je van tevoren een vast bedrag afspreekt voor alles. Houd rekening met eventuele stukjes en speeches tijdens het huwelijksfeest. De DJ is niet de enige partij waar je afspraken mee moet maken. Als je het feest op een externe locatie geeft zorg dan dat je afspraken maakt over de volgende punten: Hoe krijgt de dj de apparatuur op de plek? Wanneer kan de DJ beginnen met opbouwen? Geldt er een geluidslimiet? Alles is tot in de puntjes geregeld.

Dan gaat vervolgens je telefoon. De geboekte DJ heeft slecht nieuws; hij is ziek. Helaas heeft hij geen reserve DJ achter de hand. Wat nu? Het lijkt misschien overdreven maar het komt regelmatig voor dat DJ’s feesten annuleren of gewoon niet komen opdagen. Ons advies luidt: wanneer je een DJ boekt, informeer dan altijd of hij een back-up DJ achter de hand heeft.

Natuurlijk zijn alle bovenstaande afspraken vastgelegd in een boekingsformulier. Ga niet in zee met verhuurbedrijven die zonder Welk feest je ook organiseert, ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen; namelijk muziek. Muziek is bepalend voor de sfeer van je feest en kan mooi aansluiten op (eventuele) thema’s. Hierdoor zullen jouw gasten zich optimaal vermaken en zullen er geen ongemakkelijke stiltes vallen.

Artiest Boeken? Boek nuLive Band? Vindt hier

Overleg van te voren met je partner welke muziek jij en je partner willen hebben. Heel belangrijk, houd ook rekening met de muzieksmaak van de gasten. Wanneer jullie een DJ willen inhuren dan heeft de geboekte DJ gelukkig alle muziekstijlen bij zich. Mocht een bepaalde formule niet aanslaan dan is het heel gemakkelijk voor een DJ om te switchen.

Het kost hem weinig moeite om van muziekgenre te wisselen waar het feest hierom vraagt. Daarnaast draait een DJ nonstop door en een band last pauzes in. Natuurlijk is een DJ inhuren financieel ook aantrekkelijker dan een band. Last but not least, wanneer je een feest organiseert in een kleine ruimte dan is een band al gauw te nadrukkelijk aanwezig qua volumen.

Dj Inhuren? Boek je hier

Je staat lekker te dansen op een feest en opeens herinner je een speciaal nummer. Vervolgens vraag je dit nummer aan bij de DJ – dj huren. Een professionele DJ heeft alle (bekende) nummers bij zicht en draai dit speciale nummer graag voor je – dj boeken. Mocht hij het nummer niet in zijn bestand hebben dan is het voor ook mogelijk om online voor je te kijken.

Of het nu gaat om Goed Foute muziek, of een 80’s & 90’s avond, dat maak niets uit. Natuurlijk is een mix van meerdere muziekstromingen ook mogelijk, in dat geval kies je voor allround muziekkeuze. Om de kosten van de DJ in de hand te houden is de inhuurprijs voor het huren van een DJ ook belangrijk.

De inhuurprijzen van een DJ zijn vaak inclusief professioneel geluid, sfeervol licht en een mooie DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show te huren. Wanneer er een lichtshow en een geluidsinstallatie op de feestlocatie is dan is een bruiloft DJ boeken al voldoende. Maar let goed op de kwaliteit van de apparatuur op een locatie, want hier zit nog al verschil in.

Dj Inhuren? Boek je hierBand? Boek hier

Het zou vreemd zijn wanneer bruiloft DJ al direct met een polonaise begint. Tijdens de eerste 60-90 minuten begint de DJ met achtergrondmuziek, niet te rustig, maar wel alvast een beetje prikkelend. Het is wel de bedoeling dat de feest sfeer er langzaam in komt. Vervolgens zal de muziekkeuze meer richting dans- en feestmuziek vloeien en wordt het volume omhoog geschroefd.

Jij (je partner) en de gasten bepalen samen met de muziekkeuze de sfeer tijdens het feest. Professionele DJ’s stellen zicht op de achtergrond op. Het mag dus geen one-man-DJ-show worden. Af en toe wat interacties met het publiek is oké, maar uiteindelijk weet een goede DJ dat zijn muziekkeuze het feest kan maken of kraken (dj huren).

Dj Bruiloft? Vindt hier

Er zijn natuurlijk wel wat verschillen. Want op een intiem familie feest zijn een aantal LEDspots en lichteffecten al ruimschoots voldoende om goede sfeer te creëren. Terwijl de lichtshow op een bedrijfsfeest wel wat uitgebreider mag zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan een verlichte dansvloer of een spectaculaire lasershow. Steeds vaker zie je op feesten dat het bruidspaar naast een DJ ook één of meerdere live artiesten heeft geboekt.

Live Band? Vindt hierDj Boeken? Boek je hier

Omdat de leeftijden op feesten variëren is vaak ook behoefte aan verschillende soorten van entertainment. De ene persoon heeft meer met live muziek en een ander persoon vind een DJ optreden aantrekkelijker. Zo ontstaat er enorme diversiteit aan muziekstijlen. Mocht het om een bruiloft gaan dan is een DJ meer geschikt voor het avondfeest en een zangeres verzorgt de muzikale omlijsting tijdens het diner.

Zo! Ook een bruiloft DJ is nu echt geregeld en vastgelegd. Je bent er helemaal klaar voor! Het is tijd om nu echt te geniet van jullie huwelijksfeest en het optreden van de DJ. Tijd voor een swingende party! Bekijk ook deze video! https://www. youtube.com/watch?v=L3C0vc4Upg0&t=23s .

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Op het huwelijksfeest mag een goede bruiloft DJ natuurlijk niet ontbreken. 17 Sounds heeft geschikte allround DJ’s voor een huwelijk die van jullie trouwfeest een geweldige avond kunnen maken. Onze bruiloft DJ’s weten wat er nodig is om bij ieder huwelijksfeest de voetjes van de vloer te krijgen.

We brengen jullie direct in contact met de DJ die tijdens het huwelijksfeest komt draaien zodat jullie de muziekvoorkeuren door kunnen geven en dat de trouwfeest DJ precies weet wat hem te doen staat. 17 Sounds biedt exclusieve DJ shows voor bruiloften die helemaal aan te passen zijn naar jullie wensen.

Dj? Boek nu

Dit betekent dat je bij ons een hebt, waarbij wij al jullie wensen bespreken. Denk hierbij aan muziekwensen en wensen met betrekking tot de uitstraling van de show. En doen jullie wel of geen openingsdans? Tijdens dit gesprek delen we graag onze eerdere ervaringen en voorzien we jullie graag van tips en nieuwe inspiraties.

Kom erachter welke drive-in show het beste aansluit op jullie wensen en behoeften Waarom moet je als je een bruiloft DJ wil huren kiezen voor 17 Sounds? Direct contact met de bruiloft DJ Exclusieve DJ Shows voor een betaalbare prijs v. a. € 749,- Drager van het Altijd de zekerheid van een back-up bruiloft DJ Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in heel NL Een eigen gratis online inlogportaal: mijn.17sounds.

Dit houdt in dat 17 Sounds staat voor een betrouwbaar, professioneel en innovatief bedrijf binnen de trouwbranche – artiesten boeken. De DJ’s van 17 sounds hebben de eer gehad om al op vele trouwerijen en huwelijksfeesten hun plaatjes te mogen draaien (dj boeken). Bij 17 Sounds heb je de keuze uit 4 verschillende bruiloft shows.

Ook is er de mogelijkheid om een bruiloft DJ met saxofonist in te huren. Door een bruiloft DJ met saxofonist in te huren haal je de combinatie van een DJ met een band naar je huwelijksfeest. Bekijk de informatie op de desbetreffende pagina’s. Zijn jullie benieuwd wat eerdere bruidsparen van ons vonden? Lees hun ervaringen op onze ‘The Perfect Wedding’ pagina.

Powered by WPeMatico

Previous Post

Vindt hier een Band

Next Post

Nederlandse Artiesten Boeken? Boek ze hier